Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A DreamWorks égisze alatt készül a Monkeys of Bollywood

2011.01.12. 11:24 koimbra Szólj hozzá!

A DreamWorks animációs részlege bejelentette, hogy hozzálátnak  Monkeys of Bollywood projekthez. A mű a The Ramayana hindu mitológián fog alapulni és egy bollywoodi alkotáshoz hasonlatos zenés-táncos alkotás várható. A történet Mumbaiban játszódik, ahol két majom meg szeretné akadályozni, hogy egy ősi démon meghódítsa a világot.

"Ahogy meghallottam, hogy a DreamWorks Animation el szeretne készíteni egy animációs bollywoodi filmet tudtam, hogy részt akarok venni benne. " - mondta Stephen Schwartz, aki a Broadwayen dolgozik szövegíróként. Schwartz régebben már dolgozott a stúdióval az Egyiptom hercegén (Prince of Egypt), sorozatokon is ügyködött, pl. a Glee és az Army Wives szériáknak segített be. A stúdió az Oscar-díjas A.R. Rahmant is megnyerte a Monkeys of Bollywood-hoz.

Címkék: miújság animációhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr822578447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása