Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Arnold Schwarzenegger nem tér vissza Hollywoodba. Hüpp

2011.01.15. 13:29 koimbra 6 komment

Mikor Arnold Scwharzenegger átadta Kalifornia kormányzójának bársonyszékét Jerry Brownnak, mindenki úgy hitte, hogy vissza fog térni Hollywoodba. Az Entertainment Weekly készített egy interjút Ivan Reitmannal, aki két alkalommal is dolgozhatott Schwarzeneggerrel. A rendező segített abban, hogy a többszörösen Mr. Olimpia címmel kitüntetett úriember megcsillogtathassa vicces oldalát (Ikrek, Ovizsaru). Reitman elárulta, volt alkalma beszélni Schwarzeneggerrel, aki nem tervezi, hogy újra visszatérjen a színészethez.

„Egy hónappal ezelőtt kedélyesen elbeszélgettem vele. Úgy vélem, hogy továbbra is a kormányzati munkát részesíti előnyben. Előtte ugyan viccelődött azzal, hogy újra filmekben fog játszani, de szerintem ennél valami sokkal komolyabbat szeretne csinálni.” - mondta Reitman. Feltették a számára a kérdést, hogy a komoly terveken olyasmit ért, mint például a Fekete hattyú? A rendező erre azt felelte, hogy nem a filmekhez kötődnek Schwarzenegger jelenlegi ötletei.

Úgy tűnik tehát, hogy az Osztrák Tölgy nem fog újra főszerepeket játszani. A The Expendables-ben láthattuk, hogy felszedett néhány kilót, meg valószínű, hogy mire tudna találni egy számára megfelelő forgatókönyvet és leforgatnák addigra már 2013 lenne és hát rajta is meglátszik a kor. Mielőtt kormányzó lett volna inkább buktában volt része és egyáltalán nem biztos, hogy az emberek most kíváncsiak lennének rá ismét akcióhősként. De remélhetőleg azért ismét felbukkan a The Expendables folytatásában.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr472585547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reese 2011.01.15. 15:43:26

Kár érte de szerintem okosan teszi.

COLT 2011.01.15. 17:07:53

Vagy nem, lehetne vele még színvonalas filmeket csinálni:D ezerszer inkább a 65-ös éveiben járó svarci, mintsem krisztián balek

fitike89 2011.01.15. 21:27:37

helló szerintem te csukot szemmel nézed a filmeket amibe ő szerepel mert igen is "Krisztián balek" egy nagyon jó színész sőt jelenleg a top 10be benne is van ezért nem kéne baszogatnod+ én szeretem svarcit de vajuk be ö csak a termete miatt lett színész nem azért mert olyan jól el tudja játszani a különböző szerepeket ö nem az ezer arcáról híres míg bale igen !!!
ja és bale Oscart is fog kapni élete során nem egyet míg kedvenc tölgy haverunk ....

FreeFantasyFilms · http://f3online.tk/ 2011.01.15. 22:32:27

Na Arnold a Fekete Hattyúban... kössz a rémálmokat Reitman...

JohnnyB 2011.01.17. 13:33:55

Milyen termetről beszélsz? Minden idők legsikeresebb testépítője volt Arnold, emberfölötti kitartása volt. Amit elért, magának köszönheti, osztrákként azt hiszem nem is lehetne többet.
süti beállítások módosítása