Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Daniels és Perabo is leszerződött a Loopersre

2011.01.21. 20:35 koimbra 2 komment

Jeff Daniels, Piper Perabo és Noah Segan lépdelt fel a Loopers fedélzetére és csatlakozott az eddigi szereplőgárdához, akik eddig a következő színészekből tevődtek össze: Joseph Gordon-Levitt, Bruce Willis, Emily Blunt, Paul Dano és Xu Qing. A sci-fit Rian Johnso, a Szélhámos fivérek (The Brothers Bloom) rendezője fogja készíteni.

A történet a jelenhez képest 60 évvel később játszódik, Kína lett a vezető szuperhatalom és az időutazást is feltalálták. Egy gyilkost állít a középpontba, aki a egy jövőben élő bűnözőnek dolgozik. A főhős tagja a Looperek csoportjának, akiknek az a feladata, hogy a jövőből érkező személyeket kinyírják. Így a vezérük nyugodtan tud éldegélni, a rendőrök nem lelik meg soha a keresett tanút, de legfőképp nem tudják rábizonyítani a gyilkosságot. Egyszer azonban olyan férfit küldenek, amelyben a férfi saját magára ismét, a hozzájuk küldött személy nem más, mint ő maga. Gordon-Levitt formálja meg a múltbéli gyilkost, jövőbeli mását Willis kelti életre.

Címkék: miújság scifihír loopers

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr532603688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csudri82 2011.01.22. 13:34:25

A hölgyet Perabo-nak hívják. ;)

csudri82 2011.01.22. 13:35:22

A hölgyet Perabo-nak hívják.
süti beállítások módosítása