Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Megvan a vámpírvadász elnök

2011.01.28. 21:19 nyuszisz 11 komment

 

Korábban olvastam, hogy a szinglibiblia Büszkeség és balítéletből zombifilm készül, s most ismét tervben van egy hasonló ötlet az Abraham Lincoln: Vampire Hunter, ahol is Lincoln, az Egyesült Államok egykori elnöke vámpírokkal fogja felvenni a harcot a polgárháborúban. Mindkét delirium tremens Seth Grahame-Smith írótól származik és a filmipar kapkod a műveiért, tehát biztos készít majd még pár hasonlót.

Az Abraham Lincoln: Vampire Hunter rendezője Timur Bekmambetov, a Wanted alkotója, akitől már tudjuk, hogy nem ismer lehetetlent, akár a fizika törvényszerűségével is képes szembe menni, ha a képzelete úgy diktálja.

A főszerepre rengeteg lehetséges jelölt volt: Adrien Brody, Josh Lucas, Timothy Olyphant, Oliver Jackson-Cohen, James D'Arcy, Eric Bana és Benjamin Walker. Nos, most kiderült, hogy Benjamin Walker (a képen megnézhetitek) kapta meg az elnök szerepét, és körülbelül 30-35 évet fog alakítani a történelmi személyiség életéből.

 

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr782621968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kompi · http://filmtrailer.hu 2011.01.29. 00:23:54

Eric Bana-t kihagytad a jelöltek közül

edi95 2011.01.29. 08:45:43

Nagyon várom ezt a filmet, lincoln mint vámpírvadász :)

Shyllard 2011.01.29. 09:48:07

Hát a jelöltek listájából nézve nála lincolntalanabb fickót nem is szerződhettetek volna le a szerepre...

kompi · http://filmtrailer.hu 2011.01.29. 10:26:01

nm, koimbra-val mi történt?

Dante McFarlane 2011.01.29. 11:04:38

Tényleg! 2 napja nem lehetett hallani koimbra-ról semmit. Elrabolták az idegenek? :D
A filmet pedig már nagyon várom!

nyuszisz 2011.01.29. 11:52:50

@kompi:@Dante McFarlane: Beteg. Nekem meg sajnos, csak annyi időm van, hogy épphogy ránézek a blogra :(
Írásokat kiteszek, ha van, akinek most kedve van a Filmdroidra írni.

Tom Bobb · http://tombobb.blog.hu 2011.01.29. 12:46:12

Azért hihetetlen, ami odaát Mocsokwoodban történik - egyszerűen semmibe veszik a "kezdőket", az "amatőröket", senkit sem engednek a tűz közelébe, akinek lennének értelmes ötletei, filmtervei, forgatókönyvei - holott van pár száz, pár ezer évente. Csak hát akkor hová lenne a belterjesség?
Sokat töprengtem rajta, hogy miért sírnak folyamatosan (legutóbb pont Cameron ezen a blogon), hogy elfogytak az ötletek, mikor tényleg több száz jó, értelmes, ötletes forgatókönyv, esetleg könyv-kézirat "dörömböl a kapukon"? Hát ezért. Mert könnyebb ostoba könyvadaptációkat megfilmesíteni (mint ez is itt)(a "Büszkeség"-gel együtt), mint beengedni azokat, akik megmenthetnék a nézőket, pénztárakat, producereket a teljes ellaposodástól.

Most komolyan! Jön ez a Timur, hozza a csapatát, és leforgatja majd nekünk ezt a filmet - mi pedig essünk hasra? Hiszen a srác egy százfelől összelopkodott, beteges álomból riadt mozit hozott nekünk legutóbb össze, előtte otthon furcsa dramaturgiával megáldott szösszenetekkel operált, s évek óta képtelen rá, hogy elkiáltsa magát: "Csapó!". Akkor meg mit várunk? Talán erre gerjed a kis Timur? Hogy ha már ő is egy irtózatos tolvaj, akkor az adaptáció, amiből dolgozik, szintén egy hozzá simuló, kellemes tolvajmű legyen?

Vámpírokra vadászó elnök? Mondok jobbat: háborús bűnösökre vadászó különleges kommandósok Jeruzsálemben és Tel-Avivban. Wow! Micsoda akciókról maradunk le...

Koimbrának minél előbbi gyógyulást!

gisss 2011.01.29. 17:07:26

A következő mi lesz? Vámpíros vérfarkasos Rómeó és Júlia? Ja nem, az már van:D

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.01.31. 14:34:07

Köszi:)
Bekmambetov végre csinál valamit, a Wanteddel bebiztosította magát Hollywoodban, azóta is csak gyűlnek a filmtervei.

mutant · http://universal.blog.hu 2011.01.31. 14:51:56

Hát nem tudom, egyelőre nem tudom ezt a pacákot elképzelni a szerepben, majd kiderül.
süti beállítások módosítása