Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Earle Haley a Dark Shadowsban

2011.02.03. 12:50 koimbra Szólj hozzá!

A Dark Shadows is azon filmprojektek közé tartozik, amelyet már évek óta szeretnének összehozni, de csak nehezen haladnak vele. 2008-ban Tim Burton és Johnny Depp lépett a fedélzetre, ám bokros teendőik miatt nem sikerült belevágni egyhamar a forgatásba, de ehhez is hozzá tudnak kezdeni idén tavasszal.

A produkció a 60-as évek hasonló című sorozatán alapszik, Depp Barnabas Collinst, a vámpírt formálja meg. Mellé Jackie Earle Haley szerződhet le, aki Willie Loomis bőrébe bújik. Loomis egy szélhámos volt a szériában, aki Collinsék kastélyát szemeli ki magának. Be is tör szépen és kinyitja a koporsót, ám a vámpír megtámadja őt és szolgálójává teszi. Bella Heathcoate pedig Victoria Winterst játszhatja el, aki a Collins birtokot igazgatja.


Címkék: miújság sorozatból film dark shadows

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr392635667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása