Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Bridges ördögűző lesz a The Wardstone Chronicles moziverziójában

2011.02.04. 20:48 koimbra 2 komment

Jeff Bridges leszerződött a The Wardstone Chronicles regénysorozatból készülő film főszerepére. A történet az 1700-as években játszódik és egy Thomas J. Ward nevű egyén a főszerelő, aki egy hetedik fiú hetedik fia, olyan képességgel rendelkezik, hogy látja a sötétség teremtményeit és az a feladata, hogy a gonosszal vegye fel a harcot. Bridges nem Wardot, hanem ördögűzőt fog játszani, aki kiképzi a főhőst. Most még nem tudni, hogy ki játssza Wardot, a producerek Alex Pettyfernek ajánlották fel a szerepet, aki még nem mondott semmit. Jennifer Lawrence-t is felhívták, neki egy boszorkánysággal gyanúsított nő karakterét adnák.

Sergei Bodrov, a Mongol rendezője régóta a rendezői székben ül, most hogy a Warner meggyőzte Bridgest, valószínűleg hamarosan hozzá tud látni a forgatáshoz.

Címkék: miújság könyvből film horrorhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr122639452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

filmfreak paul · http://filmfreaks.blog.hu 2011.02.05. 21:57:27

Mikor lesz ebből film? Az IMDb sem nyilatkozik az ügyről.
süti beállítások módosítása