Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Gnómeó és Júlia szinkronos előzetes

2011.02.09. 15:27 koimbra 4 komment

A Palace Pictures jóvoltából alább megtekinthetitek a Gnómeó és Júlia animációs film szinkronos előzetesét. Hivatalos tartalom: Shakespeare klasszikus szerelmi története eddig még soha nem látott változatban kel új életre. Rómeó, pontosabban Gnómeó és Júlia történetét ezúttal bűbájos animációs filmben dolgozták fel a legújabb digitális 3D technológia segítségével. Az új adaptációban, melynek zenéjét és betétdalait Elton John komponálta, aranyos kerti törpék alakítják a két ellenséges család tagjait, akiknek viszálya miatt a címszereplők nem lehetnek egymáséi. Vagy mégis?

Kelly Ashbury, a Shrek 2. rendezője csodálatos látványvilágú filmjében, szívmelengető, bájos figurákkal teremtette újra a már ismert történetet, melyben sok-sok vidám, kedves és mókás mellékszereplő is részt vesz az egyedülálló kalandban, mely mellett minden korábbi eltörpül. A happy end természetesen garantált, csakúgy, mint a rengeteg nevetés és fordulatos kalamajka melyek felhőtlen kikapcsolódást és szórakozást ígérnek a család minden tagja számára.

Címkék: trailer animációelőzetes gnomeo and juliet

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr352649308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

freddyD 2011.02.10. 08:13:52

2011-ben Mátrix-ot parodizálni már enyhén cikis.
Egyébként jópofának tűnik, bár nem fogom megnézni

Mese92 2011.02.10. 08:29:13

Ma láttam az előzetest a tévében. Azt hiszem nem fogom megnézni, max egy-két kölyök társaságában. A grafika csúnyácska.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.02.10. 08:33:49

Nem tudom, volt-e már, de mióta jelenti a magyarban a "gnóm" ezt a kertitörpe fajtát. Az nem inkább valami torz, ronda - bár valóban alacsony - embert jelent? Ez magyarul törpe.
De a magyar címre nincs ötletem.
süti beállítások módosítása