Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Seyfrield a Gone thrillerben

2011.02.10. 11:26 koimbra Szólj hozzá!

Amanda Seyfried szerződött le a Gone a thrillerre, amely a Summit Entertainment szárnyai alatt fog készülni. A forgatókönyvet Allison Burnett tette le az asztalra, aki néhány éve a közepes Gyilkosság online (Untraceable) szkriptjét adta el, legutóbb pedig a Hírnév (Fame) feldolgozást írta, amely szintén nem tartozik a jobb munkák közé. Heitor Dhalia fogja dirigálni a produkciót, a brazil rendezőre a 2009-es Cannes-i Filmfesztiválon figyeltek fel az À Deriva alkotása kapcsán, ezzel a filmmel teszi le névjegyét az Álomgyárban. A forgatás áprilisban veszi kezdetét.

A történet elején Seyfried karaktere, Jill Parrish az éjszakai műszak után fáradtan esik haza, de húga ágyát üresen találja. Meg van győződve arról, hogy az a sorozatgyilkos rabolta el, akivel két éve ő is összefutott, de szerencséjére túlélte az esetet. A rendőrség szerint azonban a nő aggodalmai alaptalanok, ezért saját maga próbálja kideríteni, hogy hova lett testvére.

Címkék: gone miújság thrillerhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr932651296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása