Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A First Class szereplői

2011.02.19. 11:56 koimbra 3 komment

A Fox stúdió tette közzé az alább látható képet, amelyen felsorolják, hogy melyik színész kit fog játszani az X-Men: First Classban. January Joney egyébként nemrég elárulta egy interjúban, hogy nem fejeződik be a forgatás határidőre és ráadásul még szükség lesz több új jelenet felvételére is. Eddig arról még nem jött info, hogy a július eleji bemutató módosulna. Az előzetest itt nézheted meg.

És ha már X-Men...valaki megint nem bírt magával. Fogta a First Class alatti szöveget és zenét, majd a Star Warsból kivágott néhány jelenet alá beillesztette. Ez lett az eredmény.

Címkék: x men prequel képregényből film x men first class

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr332672367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A nép fia 2011.02.19. 12:59:52

Ki ez a "Man in Black"?

Nekem még mindig az bántja a csőröm, hogy Alex Summers karakterét is behozták, aki Küklopsz öccse, vagyis még bőven meg sem kéne születve lennie a 60-as években!

Ah... fene se tudja. Remélem, okosan lesz megcsinálva, és nem késik (sokat) a film!

filmfreak paul · http://filmfreaks.blog.hu 2011.02.19. 13:37:29

@A nép fia: Mivel Oliver Platt játsza, így nagy valószínűséggel nem lesz félelmetes karakter. Igaza lehet koimbrának. Aktatologató bürokrata, aki mindenáron meg akarja keseríteni mások életét a törvény nevében. Szinte minden filmbe kell egy ilyen. Szériatartozék.
süti beállítások módosítása