Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Két jelenet a Battle: Los Angelesből

2011.02.23. 13:08 koimbra 5 komment

Az idegenek jönnek, látnak és...az biztos, hogy Los Angeles kemény dió lesz számukra. Aaron Eckhart és tengerészgyalogosai nem adják könnyen a várost, amely valószínűleg a csata végeztével úgy fog kinézni, mintha a Skynet terminátorai masíroztak volna végig rajta. Az elsőben a katonák az utcán kerülnek tűzharcba, a másodikban pedig megmondják a fő célt: Los Angelest nem lehet átadni az űrlényeknek. Kill'em all.

More Battle: Los Angeles Videos

 

Címkék: jelenet battle los angeles

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr662683435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

filmfreak paul · http://filmfreaks.blog.hu 2011.02.23. 14:57:18

Jó lesz ez, de számomra nehezen hihető, hogy az idegenek föld- levegő rakétákkal, és fémlövedékes puskákkal támadják meg Los Angelest.

Vészmadár · http://foxhole.blog.hu 2011.02.23. 16:06:32

Jónak ígérkezik, még mindig:) de az első videó-féléből legyen benne több, picsogásból/moralizálásból meg kevés.

Rango 2011.02.23. 16:18:02

Remélem ezek a film leggyengébb jelenetei voltak és nem ilyen kamera kapkodós akciók lesznek végig.

COLT 2011.02.23. 17:10:29

@Rango: Nah meg látványosabb is lehetne, ha már itt tartunk:D

longhigy 2011.03.11. 15:39:11

nem rossz, csak ez a totalisan elcsépelt tipikus gagyi amerikai filmzene ne lenne benne mert így rögtön a függetlenség napja ugrik be, attól meg feláll a hátamon a szőr..várom a filmet nagyon, de ugyanakkor tartok is attól h iszonyat csalódás lesz a szokásos *a férfi elszakad a feleségtől és a kisgyerektől a csata közben es végig őket keresi, az amerikai hős katonákba az elnök önti a lelket, zászlók minden páros snittben stb stb*
miért nem lehet egyszerűen csak idejönni és elpusztítani a bolygót realtime másfél óra alatt?? :D aztán lehetne második rész, ahol a maroknyi túlélő ember barlangokban rejtőzködik és küzd a túlélésert az ősemberek szintjén :D

lehetne lassan a japánoknak csinálni egy inváziós filmet, na azt igazán megnézném, bár most van elég bajuk sajnos...
süti beállítások módosítása