Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jób története modern köntösbe bújtatva. Főszereplő Will Smith

2011.02.27. 22:21 koimbra Szólj hozzá!

Will Smith neve rengeteg projekt körül felmerült, de ahelyett, hogy azok fogynának, inkább egyre több lesz. A színész-rapper jövőre tér vissza a Men in Black harmadik részével és ezzel együtt ki is derül, hogy mennyire kíváncsiak rá az emberek, hiszen már 2008 óta nem láthattuk.

Smith produkciós cége a Sony-val közösen vették meg Paul Tamasy és Eric Johnson forgatókönyvét. A Joe címre hallgató szkript Jób történetét mesélik el, csak éppen modern köntösbe bújtatva. Jób egy jámbor, istenfélő ember, aki hűségesen szolgál Istennek, és boldogságban és gazdagságban él. A Sátán szerint azonban Jób hűsége csak a jólétben valódi, ezért Isten megengedi neki, hogy megkísértse, hogy így próbára tegye Jóbot a bajban is. Jób elveszti vagyonát és gyermekeit, majd súlyos betegség tör rá, azonban mindebbe belenyugodva továbbra is kitartott Isten mellett (wikipedia)  Smith lesz a főszereplő, azaz Joe, akinek megvan mindene. Van egy szép háza, szerető felesége és gyerekei, csodás verdák a garázsban. Az Úr és a Sátán minden 1000 évben találkozik és fogadást kötnek egy emberre. Ez az illető nem más, mint Joe, aki elveszíti mindenét, de nem adja fel, megpróbál talpra állni, át akarja hidalni a nehézségeket. Nem is tudja, hogy rajta múlik a világ sorsa.

A stúdió azt szeretné, ha David O. Russell rendezné a filmet, mert ő képes arra, hogy a drámai helyzeteket némi humorral vegyítsék és ezt jól is csinálják. Ha valóban Russell dirigálja a produkciót, akkor a forgatás kezdete nem mostanában lesz. Ugyanis előtte megcsinálja az Uncharted kalandfilmet és még a Cocaine Cowboyst is tervezgeti.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr952696212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása