Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jackson a Samaritan neo-thrillerben

2011.03.18. 10:53 koimbra 2 komment

Dominic Cooper lett volna a Lie Down With Darkness főszereplője, ám a színész lelépdelt a fedélzetről, ezzel együtt a film címe is megváltozott. A neo-thriller jelenleg a Samaritan elnevezésre hallgat és Samuel L. Jackson szerződött le a produkcióra, mellette Luke Kirby és Ruth Negga fog játszani.

Jackson egy Foley nevű bűnözőt fog játszani, aki 20 évet húzott le a sitten. Szabadlábra kerül és beleszeret egy nőbe, akivel úgy érzi le tudná élni életét. Ám feltűnik egykori társának a fia, Ethan, aki bele akarja rángatni egy rablásba, még az általa elképzelt tökéletes tervet is vázolja.  Foley szabadulni szeretne a múltjától, de ez nem megy könnyen, beveszi Ethan hazugságait és eljut arra a pontra, ahonnét már számára nincs visszaút.

Kirby formálja meg Ethant, Negga pedig azt a hölgyet alakítja, akibe Jackson karaktere belepistul. A forgatás David Weaver vezénylete alatt hamarosan kezdetét veszi.

Címkék: miújság thrillerhír samaritan

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr702749592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sanosuke 2011.03.18. 20:45:55

ez a szanaszét rágott sablonos történet,
Jackson meg elmehetne már nyugdíjba.
süti beállítások módosítása