Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Foster sci-fit fog készíteni

2011.03.19. 13:50 koimbra Szólj hozzá!

Jodie Fosternek a közeljövőben két sci-fihez is köze lesz. Az egyik az Elysium, amit Neill Blomkamp fog rendezni és 2013-ban fog érkezni a mozikba. A másik címe most még nem ismert, de annyi bizonyos, hogy ezt maga Foster fogja levezényelni. A színésznő megfordult már a kamera másik oldalán, a 90-es években két filmet is dirigált, tavaly pedig a The Beavert forgatta le, ebben Mel Gibson játssza a főszerepet.

A sci-fi thrillernek egyelőre csak a forgatókönyvét írják és még jó néhány hónapot elszöszölnek vele. Foster elárulta, hogy nem ő vetette papírra a szkriptet, csak átírja azt. Ne számítsunk olyan filmre, ahol lesz egy gonosz fickó vagy egy szörny és azt kell legyőzni. Ennél sokkal többről lesz szó, tehát nem csak egy szimpla rombolós-lövöldözős alkotás lesz.

Címkék: miújság scifihír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr432752817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása