Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hooper rendezheti a Nyomorultak musicalt

2011.03.25. 13:50 koimbra Szólj hozzá!

Victor Hugo több klasszikust is írt, ezek közül a Notre Dame-i toronyőrt és a Nyomorultakat veszi elő rendszeresen a filmipart. Mindkettőből több tucat produkció született, a regényekből készült már tévéfilm, sorozat és mozis verzió is. Az Universal berkein belül fog elkészülni a Nyomorultak újabb filmverziója, ami ezúttal musical lesz. A rendezésre Tom Hoopert kérték fel, aki A király beszédével belépett az Oscar-díjasok táborába. Hooper a VI. Györgyös alkotása óta nem érdeklődött komolyabban egy film iránt sem, a Superman rendezői székét is lazán eltolta magától.

Cameron Mackintosh lesz az egyik producer, akinek már volt köze a Nyomorultakhoz, 1985-ben a színpadi változat elkészülésében vett részt. A forgatókönyvet Bill Nicholson és Eric Fellner írták és ha minden jól megy év vége előtt elindulhat a forgatás. Egy európai országban fognak zajlani a munkálatok, nem kizárt, hogy nálunk foroghat a film. A musicalben fel fognak hangzani az I Dreames A Dream, az On My Own és Bring Him Home dalok.

Címkék: miújság könyvből film nyomorultak drámahír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr842770376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása