Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Lilly Collins Hófehérke lesz

2011.04.02. 14:22 koimbra 4 komment

Jelenleg három Hófehérke projekt is formálódik Hollywoodban. A Disney-féle változat körül nem túl nagy a mozgolódás, de az Universal és Relativity Media gőzerővel dolgozik azon, hogy megvalósítsák saját verziójukat. Valamivel az előbbi jár előrébb, hiszen ott már sikerült megtalálni a főhősnőt Kristen Stewart személyében, a gonosz királynőt pedig Charlize Theron formálhatja meg, a rendezést Rupert Sandersre bízták. Ebben a filmben a vadász kiképzi Hófehérkét, aki nem csak egy szende szűzies lány lesz.

A Relativity-nél a The Brothers Grimm: Snow White című alkotást próbálják tető alá hozni. Itt először Tarsem Singh lépett a fedélzetre, aki a rendezői feladatokat fogja ellátni, majd Julia Roberts szerződött le a gonosz mostoha szerepére, néhány napja az is kiderült, hogy Armie Hammer lesz a herceg. Saorise Ronant emlegették a legesélyesebbnek a főszerepre, de a jövőre érkező filmben végül Lilly Collins domboríthat Hófehérkeként.  A történet szerint a mostoha megöli a lány apját és elpusztítja a királyságot is. Hősnőnk azonban szövetkezik hét folyton civakodó törpével, hogy segítségükkel leverje a gonoszt.

Címkék: miújság hófehérke

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr152793702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cucuminator 2011.04.02. 14:29:42

Nemá' Kristen Stewart egy kalap... Egy jó filmje volt az a Pánikszoba, de az sem miatta tündökölt.

Sanosuke 2011.04.02. 16:41:03

@Cucuminator: belőle kinéznék egy drogos hófehérkét :)

és nem amiatt lenne hófehérke mert fehér a bőre, hanem mert folyton fehér poros lenne az orra xD

Cucuminator 2011.04.02. 17:29:59

@Sanosuke: DE még csak nem is szép. Két nyúlfogát mindig villantja.

Én egy ilyen Hóferhéke filmet is elfogadnék, furcsa, hogy Hollywood nem csapott le az ötletre: www.youtube.com/watch?v=kIBeYoP9Wi0

Mese92 2011.04.02. 20:42:55

@Cucuminator: Ez a kedvencem tőlük :) Az egyik legötletesebb klip amit láttam.
süti beállítások módosítása