Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

The Help előzetes - Stone könyvet ír a cselédek életéről

2011.04.19. 10:45 koimbra 3 komment

Emma Stone kipróbálja magát minden műfajban, képregényfilmtől kezdve a drámákon át a vígjátékokig. A fiatal színésznő elvállalta a The Help főszerepét, amely első hallásra inkább egy drámát, mint egy dramedyt ígért. Mellesleg itt már szőkébben láthatjuk, különben egyébként sem fekete vagy barna az eredeti hajszíne.

A történet a 60-as években játszódik, Stone karaktere a diploma után hazatér és úgy dönt, hogy könyvet ír arról milyen az élete az afro-amerikaiaknak. Meginterjúvolja a cselédeket, ezek alapján össze is hozza a regényt, ami nem igazán tetszik néhány ismerősének. Viola Davis, Bryce Dallas Howard, Sissy Spacek és Jessica Chastain tünnek fel mellékszerepekben. Tate Taylor írta a forgatókönyvet és a rendezést is bevállalta, ő legutóbb a Pretty Ugly People-t készítette, ami nem kapott nagy figyelmet, az imdb-n is csak pár százan értékelték.

Címkék: trailer könyvből film vígjátékelőzetes the help

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr172839108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2011.04.20. 01:05:40

tipp: Emma Stonenak hoz egy Golden Globe jelolest, en viszont utalni fogom a filmet... sot, mar most utalom

Mese92 2011.04.20. 01:38:24

"egyébként sem fekete vagy barna az eredeti hajszíne." Oké, oké, oké. Koimbra, panaszkodtak neked a hajszíne miatt, vagy mi? :D

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.04.20. 10:01:37

@Mese92: Gondoltam érdemes megemlíteni, hogy a hölgy szőke, mármint a haját tekintve:)
süti beállítások módosítása