Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Affleck következő rendezése az Argo lesz, főszerepet is eljátssza

2011.04.20. 10:45 koimbra 4 komment

Miután A tolvajok városa (The Town) szépen termelt a mozikban Ben Afflecket több film rendezői székébe is bele szerették volna ültetni, majd az Argo mellett horgonyzott le. Most már biztosnak tűnik, hogy ezt fogja megcsinálni és a főszerepet is el fogja játszani. A produkció egy újságcikken alapszik, amely 2007-ben látott napvilágot, ebben az 1979-es teheráni túszdrámáról esett szó.

Az irániak megszállták a nagykövetséget, mire a  CIA gyorsan kidolgozott egy mentőakciót. Egy nem létező hollywoodi produkciós cég munkatársainak adták ki a diplomatákat, akik Iránban mennek helyszínt keresni egy nagy költségvetésű sci-fihez. Még forgatókönyvet és concept artokat is fel tudtak mutatni, sőt még irodája is volt az állítólagos gyártócégnek. A politika thriller egyik producere George Clooney lesz. Én már csak azt várom, hogy mikor jelentik be, hogy megfilmesítik a CIA által kreált sci-fi forgatókönyvét is.

Címkék: miújság thrillerhír argi

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr632841972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.04.20. 10:50:51

Csak Bostonban játszódjon, és nem lesz vele gond. ;)

Mert a 2 filmje, amiért szeretjük, mint rendezőt, az mégiscsak a szülővárosában játszódik, és érződik is, hogy ismeri, nem is kicsit.
És ettől (is) lettek olyan jók.

Vészmadár · http://foxhole.blog.hu 2011.04.20. 15:40:23

@doggfather: Bostont - sajnos - kevéssé ismerem, de nem biztos, hogy elmenne autentikus teheráni helyszínnek XD

vrango 2011.04.21. 09:18:16

Szerintem nem lesz jó ez a cím, mert Árpa Attila Ben szemét is kipereli érte:)
süti beállítások módosítása