Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Fraser és Hudgens a Gimme Shelterben

2011.05.01. 19:03 koimbra Szólj hozzá!

Brendan Fraser és Vanessa Hudgens lesznek a Gimme Shelter főszereplői. A színésznő játssza Apple Bailey-t, míg Fraser apját formálja meg. Hudgens egy 16 éves lányt alakít, akinek anyja drogfüggő és prosti, folyamatosan sértegeti és megalázza a lányát, ráadásul arra kényszeríti, hogy lépjen a nyomdokaiba. Apple azonban nem akarja ezt az életét és mindenképpen szeretné megtartani babáját, nem hallgat gonosz anyjára, aki azt akarja, hogy vetesse el gyermekét. Apple ezért megszökik és felkutatja apját, akit soha nem látott, annyit tud róla, hogy 19 éves volt, mikor teherbe ejtette anyját. Meg is leli, ám a Wall Streeten dolgozó férfinél is csak  néhány napot tud maradni,  arra kényszerül, hogy elhagyja a házat. Ezt követően McCarthy atya veszi gondjaiba és bemutatja egy csomó hozzá hasonló sorsú lánynak, végül őket nevezheti igazi családjának.

A forgatókönyvet Ron Krauss írta és a rendezői székben is ő terpeszkedik. Fraserre ráférne valami jó szerep, hiszen mostanában nem nagyon jött össze semmi értelmes, talán ez a dráma kihúzza a szószból. Ám ha megemlítem, hogy Krauss korábban az Alien Hunter - Az idegenvadász sci-fit készítette, máris elmondható, hogy sok jóra nem számíthatunk. A Gimme Shelter mellesleg a Rolling Stone zenekar 1969-es albumának egyik száma, az nem derült ki, hogy a filmnek vajon van-e köze ehhez a szerzeménynek.

Címkék: miújság drámahír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr652869849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása