Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Spacek élete első rendezésére készül

2011.05.10. 19:01 koimbra Szólj hozzá!

Sissy Spacek több évtizede benne van a filmiparban, játszott jóban és rosszban egyaránt, de soha nem rendezett. A Sweet Tea-ben látta meg a lehetőséget, hogy beálljon a kamera mögé, végül is, rengeteg rendezővel dolgozott karrierje során, biztosan elleste, hogy kell ezt csinálni.  A film a Goodbye to the Buttermilk Sky cím alatt megjelent 30-as évek gazdasági világválsága alatt játszódó természetfeletti novellákon alapszik.

A tervezet az elmúlt évtized alatt több kézen is átment, a jelenlegi forgatókönyvet C. Gaby Mitchell, a Véres gyémánt (Blood Diamond) írója mutatta be. Egyelőre nem ismert a konkrét történet, de a novellákban különböző Alabamában élő családok álltak a középpontban. Hozzáláttak a szereplőválogatáshoz, Spacek nem fog játszani a filmben, de abban biztosak lehetünk, hogy nem ismeretlen színészeket fogunk látni a kész műben.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr222893783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása