Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Rourke, Rockwell, Walken és Farrell a Hét pszichoban

2011.05.12. 20:55 koimbra 6 komment

Mickey Rourke, Sam Rockwell, Christopher Walken és Colin Farrell - ütős szereplőgárda, hát még a cím: Seven Psycopaths. Ezek közül mindegyiket el tudjuk képzelni pszichopataként, a címből ugyanis arra lehet következtetni, hogy egyik szereplő sem lesz komplett.  Martin McDonagh, az Erőszakik (In Bruges) rendezője gondoskodik arról, hogy ne egy átlagos alkotás szülessen, azaz valóban egy egyedi produkció kerüljön a mozikba.

Farrell egy forgatókönyvírót játszik, aki épp szakmai válságban szenved, nincs ihlete a következő szkriptjéhez. Barátait Rockwell és Walken alakítják, inspiráció híján velük lóg, akik azt találják, hogy el kellene rabolni néhány kutyát és ezért váltságdíjat kérni. Végre is hajtják a tervet, ám nem túl körültekintőek, mivel az eltulajdonított eb egyike egy gengszter (Rourke) tulajdona.

Címkék: miújság vígjátékhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr922898027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

asz0089 2011.05.13. 02:03:09

Hihetetlenül várós!

Shyllard 2011.05.13. 09:25:20

Az In Bruges-nél már McDonagh sztem bebizonyította, h olyan szintű alkotásokat is képes lesz letenni az asztalra, mint Guy Ritchie, Quentin Tarantino :P Kár, hogy ilyen sokáig kellett várni a legújabb művére, mert ő tényleg kihozta Farrell-ből a maximumot anno.

Gevin · http://mediaviagra.blog.hu/ 2011.05.14. 15:22:32

na végre, valami emészthető ötlettel rendelkező film és a szereplők is nagyon adják!
süti beállítások módosítása