Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Előzetes a The Artist fekete-fehér némafilmnek

2011.05.15. 17:48 koimbra Szólj hozzá!

Régen lezárult már a némafilmes korszak, azonban Michel Hazana francia rendező még ilyen produkciót készített, ráadásul fekete-fehéret. Igazi etalonnak számít a modern idők filmes felhozatalában, itthon is bizonyára érdekelni fog néhány embert, de elég kevés az esélye, hogy telt házzal menjen, bár erre valószínűleg is a készítők is számítottak. Az alkotásban Jean Dujardin és Bérénice Bejo játsszák a főszerepeket, de felbukkan James Cromwell és John Goodman is.

A The Artist 1927-ben játszódik Hollywoodban. George Valentin egy népszerű sztár ebben a korszakban, ám a hangosfilm már ott toporog a küszöbön, ami a színész karrierjének a végét jelenti. Peggy Miller eddig meghúzódott a háttérben, statiszta lehetett csupán, számára viszont most jött el a kiugrási lehetőség.



 

Címkék: trailer fekete fehér némafilm

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr682905856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása