Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Salvation Boulevard előzetes

2011.05.24. 11:25 koimbra 5 komment

Paul Thomas Anderson hiába próbálta erősen összehozni a The Master (vagy ki tudja mi lesz a címe) a szcientológiai filmjét, eddig még nem sikerült, bár a nem várt akadályok állítólag hamarosan elhárulnak az útjából. Ugyanakkor A Salvation Boulevard könnyedén megvalósult, pedig ebben is olyan témát dolgoznak fel, amit már többször olvashattunk, hallhattunk a neten, a tévében vagy újságban. De lehet, hogy azért nem szenteltek nagy figyelmet az alkotásnak, mert a humorosabb oldaláról közelítik meg a témát.

A Salvation Boulevard az egyházi gyülekezetek világába kalauzolja el a nézőt. Pierce Brosnan egy lelkészt alakít, aki egy amerikai kisvárosban modorával, sármjával és lehengerlő beszédével teljesen megszédíti a lakosságot. Greg Kinnear gyülekezetének egy tagját fogja megformálni, de egy idő után kiábrándul belőle, ám nem tudja csak úgy egyszerűen otthagyni a közösséget. A lelkész "bárányai", a fundamentalista tagok mindent megtesznek azért, hogy megvédjék saját vezetőjüket és vallásukat. A Joshua rendezője, George Ratliff Larry Beinhart regényéből készítette a filmet. 

 

 

 

Címkék: trailer könyvből film salvation boulevard

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr242928386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2011.05.24. 12:45:25

Érdekesnek tűnik, szerintem jó lesz.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.05.24. 12:55:44

@Sparrow: én félek, hogy nem mernek elég bátran a témához nyúlni.

Nem fogjáj a szcientológia mag a többi álegyházon elverni a port, akkor meg egy amolyan félig dagályos- félig tanulságos történet lesz csak...

COLT 2011.05.24. 14:43:22

@doggfather: egyet értek (ismételten)
süti beállítások módosítása