Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

The Descendants előzetes

2011.05.26. 12:27 koimbra 2 komment

Alexander Payne a Kerülőutak (Sideways) után hanyagolta a mozifilmeket, csak a Párizs, szeretlek (Paris, je t'aime) alkotás számára készített pár percet, majd a Hung - Neki áll a zászló sorozat felett atyáskodott. Idén tér vissza a filmszínházakba, a The Descandants Kaui Hart Hemmings regénye alapján készült és Payne-en kívül Jim Rash és Nat Faxon dolgozott a forgatókönyvön.

George Clooney játssza a főszerepet, akinek felesége kómába esik, ezt követően megtudja, hogy neje csalta őt. Fogja két lányát és megpróbálja megkeresni a fickót. A színész mellett Robert Forster, Beau Bridges, Judy Greer, Matthew Lillard, Shailene Woodley, Michael Ontkean  lesz látható.  Amerikában december 16-tól lesz látható, nem lennék meglepve, ha előtte valaki elsuttogná, hogy Clooney ismét jelölt lehet egy-két díjátadón. Hozzánk gyaníthatóan jövőre fut be.

Címkék: trailer drámaelőzetes descendants

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr212933929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

suo tempore 2011.05.26. 16:49:09

ez vajon romkom lesz, vagy drámázós?
süti beállítások módosítása