Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Bower a Csontvárosban

2011.05.31. 21:44 koimbra 4 komment

Még 2009-ben jelentették be, hogy megfilmesítik Cassandra Clare könyvtrilógiáját, A halál ereklyéit. Ennek az ég világon semmi köze a Harry Potter franchise-hoz, eredeti elnevezése az eredetiben egyébként is a The Mortal Instruments címre hallgat, csak a magyar keresztségben így lehet rátalálni, rákeresni.  Néhány héttel ezelőtt már sikeresen meglelték az egyik főszereplőt Lily Collins személyében és végül meglelték a megfelelő színészt, aki az oldalán kalandozhat. Jamie Campbell Bower írhatta alá a szerződést, őt a Starz sorozatában, a Camelotban láthatjuk, ahol Arthurt játssza. A forgatókönyvet Jessica Postigo körmölte le, egyelőre csak az első regény, a Csontváros kerül a mozikba, ha sikeres lesz, jön a többi felvonás is.

A Csontváros tartalma: Amikor a tizenöt éves Clary Fray elindul a Pandemonium nevű New York-i klubba, aligha számít rá, hogy egy gyilkosság tanúja lesz - amit ráadásul három, különös tetoválásokkal borított és bizarr fegyverekkel hadonászó tinédzser követ el. A holttest aztán eltűnik a semmiben. Nehéz kihívni a rendőrséget, ha a gyilkosok mindenki más számára láthatatlanok, és semmi - még egy vércsepp sem - bizonyítja, hogy egy fiú meghalt. De fiú volt-e az áldozat egyáltalán?
Így találkozik Clary először az Árnyvadászokkal, akik azért küzdenek, hogy megszabadítsák a földet a démonoktól. Közülük való az angyali külseje ellenére igazi bunkó módjára viselkedő Jace is. Clary egyetlen nappal később, akarata ellenére már bele is csöppen Jace világába: édesanyja eltűnik, őt magát pedig megtámadja egy démon. De miért érdekelne egy démont két olyan hétköznapi mondi, mint Clary és az édesanyja? És hogyan tett szert Clary egyszer csak a Látásra? Az Árnyvadászok tudni szeretnék...
Cassandra Clare lendületes, sziporkázó és végtelenül lebilincselő regénye szórakoztató, vad utazásra viszi az olvasókat, akik azt fogják kívánni, bárcsak sose érnének az út végére. (bookline)

Címkék: miújság könyvből film mortal instruments

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr512947275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ForgerON · http://filmdroid.blog.hu 2011.06.01. 11:28:57

Na koimbra itt egy film, s vele az esély, hogy megkedveld a srácot... :)

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.06.01. 11:30:47

@ForgerON: A Camelotban nagyon nem volt jó. De mire ez a film kijön...hát én 2013 nyarára tippelem

chick 2011.06.02. 14:11:15

ööö a magyar címe nem " A végzet ereklyéi" ??? http://bookline.hu/product/home!execute.action?_v=Clare_Cassandra_Uvegvaros_A_vegzet_ereklyei_3_&id=97676&tabname=konyv&type=22

chick 2011.06.02. 14:15:36

jééé tényleg, az első kettőnél meg "A halál ereklyéi" van, pffff. egyébként a könyvek szerintem nagyon jók (eredetit olvastam), várom a filmet :)
süti beállítások módosítása