Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Nurse 3D poszter

2011.07.14. 11:39 koimbra Szólj hozzá!

A Lionsgate közzétette a Nurse 3D thriller első poszterét. Nem is kétséges, hogy a Fűrész franchise otthonául szolgáló stúdió ezúttal újfent a vérre megy rá, csak hozzáad egy másik összetevőt: a dögös ragadozót. A főszerepben ugyanis egy vonzó nővér lesz látható, aki kifejezetten arra utazik, hogy felkeltse a hűtlen férfiak figyelmét, majd azokat alaposan megleckézteti.

A produkció ötlete  mellesleg úgy született, hogy a stúdió marketing osztályának egyik fejese, Tim Palen készített egy rakás szexi ápolónős fotót, amelyeket a a Fűrészhez kapcsolódó reklámkampány keretein belül megrendezett véradásokon lehetett látni.  Paz La Huerta játssza az aranyos, ám de annál veszélyesebb nővérkét, a rendezői teendőket Douglas Aarniokoski látja el, ő az Alkonyattól pirkadatig (From Dusk Till Dawn), a Tekken és a Faculty - Az invázium (Faculty) filmekben second unit directorként vett részt, a Hegylakó 4: A játszma végét (Highlander: Endgame) viszont már saját maga dirigálhatta.

Címkék: 3d poszter nurse 3d

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr613065620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása