Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jön a Afro Samurai élőszereplős film

2011.07.21. 21:08 koimbra 3 komment

Ma jelentették be, hogy Samuel L. Jackson a The Indomina Grouppal és a Gonzo studóval közösen fogja tető alá hozni az Afro Samurai mozifilmet. Még a nyáron kerítenek forgatókönyvírót és rendezőt a projekt élére, a szereplőgárdát az év végéig le szeretnék szerződtetni, majd 2012-ben a Pinewood Indomina Studios-ban hozzá is látnának a forgatáshoz.

Az Afro Samurai először Takashi Okazaki manga sorozatában volt olvasható. A főhős kiváló harcos, aki meg akarja bosszulni apja halálát, ám útja során folyamatosan kihívják párbajra. 2007-ben volt egy anime tévészéria, majd 2009-ben elkészült az Afro Samurai: Resurrection, ami egy Emmyt is nyert. A főszereplőnek Jackson kölcsönözte a hangját, nagyon megkedvelte Afrot, ezért döntött úgy, hogy producere lesz a filmnek.

Címkék: miújság afro samurai

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr793087485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csakb 2011.07.21. 21:18:00

Remélem, Afro Ninja is szerepel majd benne!

www.youtube.com/watch?v=BEtIoGQxqQs

:D

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.07.22. 08:24:25

@csakb: :D:D

vajon ki lesz a főszereplő?! Jackson kicsit öreg már hozzá, sztem.
süti beállítások módosítása