Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Elképzelhető, hogy Pesci mégsem lesz benne a Gottiban. Perel.

2011.07.28. 15:34 koimbra 3 komment

Nincs ember, aki ne örült volna annak, hogy Joe Pesci leszerződött egy maffiafilmre, méghozzá a Gotti családról szóló produkcióra, ráadásul még Al Pacinot is sikerült megnyerni. Ám sajnálatos módon Pesci talán mégsem lesz látható az alkotásban, a színész pedig perel. A színészt eredetileg Angelo Ruggiero szerepére kérték fel, mivel az illető eléggé súlyos egyéniség, így Pesci is hízókúrába kezdett, 14 kilót szedett fel. Ám a producerek időközben úgy döntöttek, hogy tojnak az egyezségre és inkább Anthony Casso megformálását bízták rá emberünkre, aki némileg kevesebbet lesz jelen a filmben. Ruggiero eljátszásáért 3 millió dollárt vághatott volna zsebre emberünk, utóbbiért szerény 1 millió dollár ütné a markát.

Pescinek abszolút nem tetszik a kialakult helyzet és mivel nem tudott szép szóval hatni a készítőkre így perre vitte a dolgot. Három millió dollárt követel, annyit, amennyit eleinte ígértek neki. Az összeg mellé még azt is szeretné, hogy a bíróság ítéljen meg számára kártérítést is.

A filmet Nick Cassavetes rendezte volna, ám lelépett, így helyére Brian Levinson került. John Travolta játssza a főszerepet és Lindsay Lohan is fel fog bukkanni. Elvileg januárban indult a forgatás.

 

Címkék: per miújság gotti

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr453107354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dean6 2011.07.28. 15:57:11

Teljesen jogos,remélem meg is nyeri!

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.07.28. 15:59:44

A kérdés az, hogy Gottiéknak ez hogy tetszik. Még az is lehet, hogy bekopogtatnak az ajtaján...és együtt nézik meg a Nagymenőket:)

Sanosuke 2011.07.28. 20:02:33

nekem akkoris Pesci lesz a legjobb maffiás emberke :D
süti beállítások módosítása