Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

The Ides of March előzetes

2011.07.28. 10:34 koimbra Szólj hozzá!

George Clooney a Bőrfejek (Leatherheads) után ismét beállt a kamera mögé és megrendezte a Farragut North színdarab mozis változatát. Clooney nem csak a rendezői teendőket látta el, hanem az egyik szerepet is bevállalta, a forgatókönyvet Grant Heslovval közösen körmölte le.

Ryan Gosling játssza a főszerepet, a cselekmény pedig az iowai elnökválasztás körül zajlik. Gosling játssza a nagy esélyest, egy ideig minden rendben halad, aztán komoly bajba kerül, a konkurens párt úgymond csapdát állít neki, amibe szépen belegyalogol. A mellékszerepekben Evan Rachel Wood, Philip Seymour Hoffman, Paul Giamatti, Marisa Tomei brillírozhatnak. Október elején mutatják be Amerikában, hozzánk pedig (na mikor, na mikor?) elvileg januárban fut be.

 

 

Címkék: trailer drámaelőzetes ides of march

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr373106605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása