Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Tim Hill készítheti a Rövidzárlat remake-et

2011.08.05. 10:32 koimbra 2 komment

2008-ban jött a hír, hogy a Dimension Films falai között ölt testest a Rövidzárlat remake. S.S. Wilson és Brent Maddock, az eredeti film írói álltak rá a forgatókönyvre, ami láttán a fejesek egy kicsit hümmögtek, majd felkérték Dan Milanot, hogy írja át munkájukat. Úgy tűnik, hogy elfogadható módon pofozta ki a szkriptet, ugyanis most már rendezője is van a tervezetnek, de ennek nem örülhetünk túlzottan.

Tim Hillt szerződtették le a rendezői feladatok ellátásra, az úriembernek "köszönhetjük" a Hopp (Hop) húsvéti nyulas művet, de nevéhez köthető az Alvin és a mókusok (Alvin and the Chipmunks) is. Korábban azt ígérték, hogy a főszereplő robot kinézetén nem változtatnak, de azért némileg modernizálják  Az 1986-os változatban a hadsereg egyik robotjába villám csap, aminek hatására a gép feléled és megszökik, majd barátságot köt egy nővel, azonban a szerkezetet minél előbb szeretné visszaszerezni tulajdonosa.

Címkék: remake rövidzárlat miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr413127493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

L'Angelus 2011.08.06. 09:13:37

Technikailag ficamos, de élvezhető 2 film volt.

Látok benne fantáziát.
süti beállítások módosítása