Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Ortega rendezi a Dirty Dancing remake-et

2011.08.09. 11:09 koimbra 3 komment

A Lionsgate 2009-ben gondolkodott el azon, hogy esetleg el kellene készíteni az 1987-ben bemutatott Dirty Dancing klasszikus remake-jét. Eltelt két év és most már eljutottak oda, hogy hivatalosan is bejelentsék: Bizony, jön a Dirty Dancing új változata. Kenny Ortegára, a High School Musical trilógia rendezőjének a kezébe adták a gyeplőt, az úriember mellesleg a 87-es film koreográfusa volt.

"Azt szeretném, ha nagyszerű kreatív csapatot és tehetséges szereplőgárdát tudnék magam köré gyűjteni, akikkel el tudjuk hozni a vásznakra a Dirty Dancinget a mai fiatalok számára. Patrick Swayze az eredeti filmben tánctudásával magasra tette a lécet, úgy ahogy anno Gene Kelly és Fred Astaire tette. "- mondta Ortaga.

A film két sztárja, Patrick Swayze és Jennifer Gray már a Vörös hajnalban is együtt játszották, azonban a Dirty Dancing felrepítette őket a csúcsra. Swayze egyik legsikeresebb filmje lett, Graynek nem igazán sikerült a kiugrás, de azért nem tűnt el a süllyesztőben, 2010-ben megnyerte a Dancing with the Starst.

Az alábbi szám pedig legalább akkora klasszikus, mint a film.

Címkék: remake miújság dirty dancing

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr343136470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

L'Angelus 2011.08.09. 11:57:29

Egy remake-t se láttam még, ami felért volna eredetijéhez.

Dean6 2011.08.09. 12:03:20

@L'Angelus: Szerintem a Péntek 13 jobb lett,sőt még a rémálom az Elm utcában is jobban tetszett.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2011.08.09. 12:03:38

Én nem láttam a Dirty dancinget, nem igazán érdekelnek a táncos filmek. De ha meg is fogom nézni valamelyiket, hát nem a remake lesz az.
süti beállítások módosítása