Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

The Raven poszter

2011.08.23. 11:03 koimbra 7 komment

Kicsit elszöszölnek a The Raven thrillerrel, tavaly novemberben láttak hozzá a forgatáshoz, James McTeigue rendezése azonban csak 2012 márciusában érkezik a mozikba. Szóval még sok-sok poszterre számíthatunk. A cselekmény a 19. századi Baltimore-ban játszódik (amit Budapest "játszik"), Luke Evans egy gyilkossági nyomozót alakít, rájön, hogy az egyik esetnél a tettes Edgar Allan Poe (John Cusack) egyik írása alapján "dolgozott". Így a detektív bevonja Poe-t is a nyomozásba, a tettes pedig újra és újra lecsap.

Címkék: poszter the raven

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr633173128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2011.08.23. 16:15:18

Ez tök érdekesnek ígérkezik. Kell a jó thriller, várom!

L'Angelus 2011.08.23. 19:08:02

Ez olyan lesz, mintha Burton első Batmanét kellene felülírni a TDK-val. Egy meglehetősen magas szintet sikerült túlszárnyalni.

De hogy várjuk el egy hollywood-i rendezőtől, hogy európai kritikus fejjel gondolkodjon?

Shyllard 2011.08.23. 20:29:07

@L'Angelus: Ezt a kommentet nagyon nem értem :D

Amúgy várós a film, a V, mint Vérbosszú és a Ninja Gyilkos után sztem joggal reménykedhetünk :)

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.08.23. 20:34:51

@Shyllard: A Nindzsa gyilkos fele sötétben játszódott, nem látszott belőle semmi. A film nekem speciel nem tetszett, több dolog is zavart, de ezekre nem emlékszem, asszem írtam róla.

mr.roper 2011.08.24. 01:29:31

Sőt...McTiege-et amolyan director-doctornak is lehet nevezni, ugyanis ha valaki látta esetleg a Daniel Craig-es Nicole Kidman-es Inváziót akkor az láthatott már egy nem-hivatalos McTiege - filmet is, mert az eredetileg a feladatra kiszemelt német importrendező állítólag nem hozta a kívánt követelményt a Warner-nak...egyszóval bénázott.:-))Nekem meg inkább a lazább, bár a Hitman alaptörténetére erősen hajazó Ninja Assassin jött be inkább mint a V for Vendetta, várom ezt a filmet is, de azért korántsem hideg verejtékcseppekkel....-))

Alex Mahone 2011.08.24. 18:11:20

@mr.roper: a német nem bénázott. Politikai vonalat, komolyabb szálat és mélyebb síkot akart adni egy random testrablós filmnek, ez nem tetszett a góréknak, ezért bérelték fel McTiegue-t, hogy ugyan rázzon már ki a kisujjából egy teljesen átlagos filmet.
Amúgy a V szerintem nem rossz film, bár valahogy sosem tudott megérinteni. A Ninja Assassinról pedig inkább nem is írok, mert még szemrákot kap, aki elolvassa. Dióhéjban: az egy vállalhatatlanul pocsék darab szar.

mr.roper 2011.08.24. 19:36:27

@Alex Mahone: nézőpont kérdése, asszem ezen nem feltétlenül kellene vitáznunk, egyébként a németben nem volt meg a rutin egy hollywood-i blockbuster rendezéséhez, ez persze nem az ő hibája volt,az álomgyár minek hívta át a tengerentúlról? De az ő amerikai karrierje ezzel véget is ért asszem, sajna...:-(
süti beállítások módosítása