Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

80-as évek: Jackson, a vadállat előzetes

2011.08.28. 19:17 koimbra 3 komment

Carl Weathers megpróbálta, de nem jött össze, . A színészből nem vált akciósztár, a Rocky nem róla szólt és A ragadozóban is Scwarzi volt a főhős. 88-ban azonban a Jackson, a vadállatban már ő állhatott a középpontban Joel Silver producernek köszönhetően és a 20 milliós bevétel elég szép volt ekkoriban, de mégis négy évet kellett várni rá, mire újabb főszerepet kapott, a Hurrikán Smith viszont szőröstől-bőrüstől eltűnt a süllyesztőben. A korszak egyik ismert énekese, Vanity is felbukkant.

A rendező Craig R. Baxley volt, aki egy ideig kaszkadőrként dolgozott, majd belevágott a rendezésbe. A Jackson, a vadállat  volt az első, ahol ő vezényelhetett a forgatáson. Majd Dolph Lundgrennel dolgozhatott a Sötét angyalban, talán a Hideg, mint a kő is ismerősen csenghet.

Címkék: 80as évek

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr573185990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Attila1234 2011.08.29. 13:27:15

Érthetetelen, hogy ilyen címmel miért nem lett világsiker ez a film.

oOMoHiOo (törölt) 2011.08.29. 15:00:05

Valamelyik éjszaka néztem meg, nem is volt rossz, bár volt benne egy-két hatalmas nagy blődség.

mr.roper 2011.08.29. 21:19:09

figyeljétek a filmben a Delaplane-Jackson szálat, szinte teljesen ugyanaz mint a Hallenbeck-Baynard ellentét az Utolsó Cserkészben, valószínűleg innen vették át az ehhez kapcsolódó merénylet-szálat is mert az is tök ugyanaz az Utolsó Cserkészben, de hát mindkettő Silver Pictures ezért gondolom nem volt gubanc ebből...ettől még a Cserkész az egyik örök kedvencem marad, persze :-))
süti beállítások módosítása