Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Kendrick a Pitch Perfectben

2011.09.02. 11:41 koimbra 1 komment

Minél több főszerepet Anna Kendricknek. A színésznő többek között az Alkonyat franchise-ban és a Scott Pilgrimben tűnt fel mellékszereplőként, majd George Clooney oldalán kiérdemelt egy Oscar jelölést az Egek urában (Up in the Air) nyújtott teljesítményéért. Úgy tűnik, hogy le fog szerződni a Pitch Perfect romantikus vígjátékra, ahol ő állhat a középpontban.

Kendrick ebben egy lázadó és magányos csajt alakít, aki utálja azt a sulit, ahova jár, ráadásul édesapja az egyik professzor. Hamarosan kiderül, hogy nagyszerű énekhanggal áldotta meg a sors és a suli "titkos fegyverévé" válik az a cappella csapatban. No de tud-e Kendrick énekelni? Nos, 1998-ban a Broadway-en előadott High Society musicalben játszott, amiért esélyes volt, hogy Tony-díjat kap. 12 évesen ő volt a harmadik legfiatalabb, akit erre a díjra jelöltek.

A produkciót Jason Moore fogja rendezni, az úriember eleddig a tévé világában járt-kélt, például az Everwood és a Testvérek (Brothers & Sisters) sorozatokon dolgozott. Az alapanyagot Mickey Rapkin (a GQ magazin egyik munkatársa) regénye szolgáltatta.


Címkék: miújság könyvből film vígjátékhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr653197489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A nép fia 2011.09.02. 18:24:33

Olyan cuki ez a lány! Bár a Twillight-ot nem láttam, az Egek urában olyan édes volt, hogy meg kellet zabálni! :-D Csak ne 150 centi lenne....
süti beállítások módosítása