Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Best Exotic Marigold Hotel előzetes

2011.09.16. 13:18 koimbra 1 komment

John Madden neve a Szerelmes Shakespeare (Shakespeare in Love) után elég jól csengett, de a Corelli kapitány mandolinja (Captain Corelli's Mandolin) buktája nem vetett rá jó fényt, mostanában pedig abszolút nem tudott sikeres és díjgyanús alkotást produkálni, ráadásul a Hajsza (Killshot) is csak DVD-n jött ki jó néhány helyen.

A Best Exotic Marigold Hotellel bizonyíthatja, hogy nem kell leírni még őt. Deborah Moggach regényéből született a film, amire Judi Dench (aki ugye Oscart kapott a Szerelmes Shakespearért), Maggie Smith, Bill Nighy szerződött le és Dev Patel pedig elfeledtetheti Az utolsó léghajlítóban (The Last Airbender) nyújtott rémséges teljesítményét.

Néhány angol nyugdíjas egy kevésbé drága helyen szeretné élvezni hátralévő éveiket, ki is nézik az egzotikusnak tűnő Indiát, egy hirdetés igencsak megkapja a szemüket. A csábításnak engedve elutaznak a Marigold Hotelbe, ahol fényűző életet remélnek csekély összegért cserébe. Kiderül, hogy nem annyira fürödhetnek a luxusban, mint ahogy azt elképzelték, de végső soron nem bánják meg. Tapasztalatokat osztanak meg egymással és újra előtérbe kerül az élet élvezete és a szerelem.

Címkék: trailer könyvből film drámaelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr623231717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

L'Angelus 2011.09.17. 08:35:47

Az a táj az elején mintha a Gyűrűk Urában vagy a Baljós Árnyakban is szerepelt volna.
süti beállítások módosítása