Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Columbus rendezheti a The secret Lives of Road Crews filmet

2011.09.24. 13:19 koimbra Szólj hozzá!

Chris Columbus szekere a 90-es években ment igazán, többek között az időtálló Reszkessetek betörők és az igazán szórakoztató Mrs. Doubfire-t köszönhetjük neki. A Harry Potter első két része után azonban nem tudott korrekt eredményt produkálni, a Percy Jackson csalódást keltő bevétele ellenére a Fox hosszú gondolkodás után csak berendelte a folytatást. Ennek forgatását még nem tűzték ki, mindenesetre Columbus leszerződött a The Secret Lives of Road Crews filmre.

Egy  útépítő munkásnak álcázott csapatra  fókuszál a történet, akik tulajdonképpen az utolsó védelmi vonalnak számítanak egy űrlénytámadás esetén.

Évekkel ezelőtt a DreamWorksnél pihent a tervezet, majd Adam Goodman producer átvitte a Paramounthoz. A forgatókönyvet Kevin Lund és T.J. Scott vetette papírra, majd Craig Mazin dolgozta át, de a stúdió még mindig nincs teljes mértékben megelégedve vele, mivel új írót keresnek, aki csiszolgatna a szkripten.

 

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr783252910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása