Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

One for the Money előzetes - Heigl, a szingli fejvadász

2011.09.24. 14:00 koimbra 2 komment

Katherine Heigl játssza a Janet Evanovich regénye alapján készült vígjáték főszerepét. A One for the Money könyv itthon először Egy - mérgezett megy címen jelent meg, évekkel később Stephanie Plum, a szingli fejvadász néven lehetett hozzájutni. Itthon vajon hogy fog futni a mozikban? És ez a kérdés gyakorlatilag a legizgalmasabb ennél a produkciónál, hiszen az előzetes eléggé álmosító, bár a készítők korábban üdítően viccesként jellemezték a filmet.

Heigl karaktere munka és fickó nélkül éli életét, kénytelen beállni unokatestvére óvadékokkal foglalkozó cégéhez, ahol fejvadászként ügyködik. Első ügye Joe Morelli, aki korábban zsaruként dolgozott, most pedig egy gyilkosság gyanúsítottja, mellesleg régi gimis szereleme. Később gyanússá válik számára, hogy Morelli ügyében valami nagyon stimmel.

Julie Anne Robinson dirigálta a filmet, a hölgy korábban néhány epizódot vezényelhetett le a Grace klinikából és a Pushing Daisies-ből. Nézzük csak ki készített Heigl legutóbbi filmjét, az Ilyen az élet vígjátékot. Greg Berlanti, aki sorozatokat írogat. A végeredmény? Ne is beszéljünk róla.

Címkék: trailer vígjátékelőzetes one for the money

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr413253025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sjbee 2011.09.25. 11:26:28

Így barnán még jobban néz ki :)
süti beállítások módosítása