Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Rém hangosan és irtó közel előzetes

2011.09.29. 11:13 koimbra 1 komment

Jonathan Safran Foer Rém hangosan és irtó közel (Extremely Loud And Incredibly Close) regénye 2005-ben jelent meg, már ekkor elkeltek a megfilmesítési jogok, Eric Roth írta a forgatókönyvet, a rendezői teendőket Stephen Daldry-ra bízták. Decemberben kerül bemutatásra, erősen díjgyanús alkotásnak tűnik a 2001 szeptember 11-et megidéző dráma.

Oskar Schell édesapja elhalálozik a Word Trade Center összeomlása alatt, két évvel később bukkan rá egy kulcsra, mellette a papíron egy szó olvasható: Black. Apja régi magnószalagjai segítségével próbálja megoldani a rejtélyt, elindul, hogy megkeresse a kulcshoz passzoló zárat. Csupán még egy nagy bökkenő akad, a srác irtózik a tömegközlekedésről, ezért gyalog vág neki a metropolisznak, édesanyját nem avatja be a tervébe.

Oskárt az újonc Thomas Horn kelti életre, apját Tom Hanks, anyját Sandra Bullock játssza. A mellékszereplők között megtaláljuk John Goodman, Viola Davis, Jeffrey Wright, Max Von Sydow és James Gandolfini nevét.

 

 

Címkék: trailer poszter könyvből film drámaelőzetes rém hangosan és irtó közel

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr443264665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KatonaAndré 2011.09.29. 13:06:16

Nem vártam sokat ettől a filmtől, bár imádom Daldryt. De az előzetes alapján jobbnak tűnik, mint reméltem. Kíváncsi leszek, hogy a rendezőnek a kis Hornból is sikerül-e kihoznia azt, amit annak idején Jamie Bellből.

Andor voltam
www.andoroscar.blogspot.com
süti beállítások módosítása