Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

I Melt With You előzetes

2011.09.30. 16:33 koimbra Szólj hozzá!

Mark Pellington, A szomszéd (Arlington Road) és a Megszólít az éjszaka rendezője elvileg idén érkezik az I Melt With You thrillerhez, amelyben Thomas Jane, Jeremy Piven, Rob Lowe és Chrstian McKay játsszák a főbb szerepeket, mellettük Sasha Grey, Carla Gugino és Arielle Kebbel domboríthat.

A négy férfi főszereplő jó barátokat alakítanak, akik az egyetemen ismerkedtek meg és azóta is tartják a kapcsolatot. Minden évben összegyűlnek és eldiskurálnak, hogy mi történt velük az elmúlt időszakban. Ezúttal sincs másképp, úgy kb. a szex, drog, rock'n'roll címszó alatt pörög a buli, ám az eszeveszett kikapcsolódás teljesen váratlan fordulatot vesz. Hirtelenjében még a múltjuk egy komor pillanata is előkerül.

Címkék: trailer thrillerelőzetes i melt with you

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr73268036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása