Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Eastwood újra a kamera előtt

2011.10.06. 12:08 koimbra 2 komment

Clint Eastwood néhány éve azt találta mondani, hogy inkább csak rendezni szeretne, a színészkedést háttérbe szorítja. Eléggé úgy festett a helyzet, hogy ezentúl a legendás filmalkotó csak a kamera mögött fog ténykedni, persze ennek is felettébb örülünk.

Ám Eastwood mégis meggondolta magát, talán azért mert hirtelen lett néhány hónap szabadideje. A Star is Born remake -hez ugyanis nem tud hozzálátni, mivel a főszerepre kinézett Beyoncé terhes. A színész-rendező ezért bevállalta a Trouble with the Curve drámát, aminek csak a főszereplője lesz, a rendezői teendőket Robert Lorenz fogja ellátni. Lorenz életében először kapja meg a lehetőséget, hogy saját maga dirigálhasson le egy filmet, korábban rendezőasszisztensként dolgozott és jó barátságot ápol Eastwooddal. Többek között a Millió dolláros bébi, az Államérdek, az Űrcowboyok és a Titokzatos folyó esetében munkálkodhattak együtt.

Eastwood egy olyan fickót alakít a filmben, aki fiatal baseballtehetségeket keres és kutat, látása azonban egyre gyengébb, úgy tűnik, hogy lassan meg fog vakulni. Mielőtt ez bekövetkezne lányával együtt elindul egy utolsó útra Atlantába, hogy még utoljára megnézzen egy tehetséget, aki még nem szerződött le sehova. 

Címkék: miújság drámahír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr653282246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atkakukac1989 2011.10.06. 12:20:30

Remélem még rengeteg alkotással megörvendeztet bennünket. Az meg számomra teljesen mindegy, hogy a kamera előtt, vagy mögött foglal helyet.

Neki már úgysem kell bizonyítani semmit. Maximum megerősít minket, abban a hitünkben, hogy a ma élő egyik legnagyobb ikon.

vrango 2011.10.07. 07:33:03

Én rendezőként talán jobban szeretem, de persze remek színész is.
Ez az új munkája kicsit Millió Dolláros Bébi-szerűen hangzik, de ha csak fele olyan jó lesz, már megérte:)

Amúgy meg sztem, ha Beyoncé terhes, a "Star is born" cím pont megfelelő lenne:)
süti beállítások módosítása