Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Januárban jön a Skorpiókirály 3

2011.10.13. 22:25 koimbra 5 komment

A Múmia második részében lépett színre a Skorpiókirály, ami arra volt jó, hogy megismerjük Dwayne Johnson nevét. Később az alkotók úgy döntöttek, hogy megérne egy spin-offot készíteni, a mozifilm ugyan nem szerepelt rosszul a kasszáknál, de ennek ellenére a fejesek úgy gondolták, hogy csak DVD-n folytatódhatna a címszereplő története. A második felvonás, ami tulajdonképpen egy előzményfilm volt 6 évvel később, 2008-ban került a tékákba. A rengeteg negatív kritika ellenére 2012 januárjában befut a harmadik is (The Scorpion King 3: Rise of the Dead), ami a második epizód folytatása.

Roel Reine rendezhette a filmet, neki "köszönhetjük" A tengerészgyalogos (The Marine) folytatását és a Halálfutam (Death Race) második részét, utóbbi szintén prequel volt. A főszerepet Victor Websterre bízták, feltűnik a B kategóriában tökéletesen jártas Billy Zane, Ron Perlman meg mintha a Conan forgatásáról érkezett volna (vagy utána ment a Conan munkálataira).

Mathyaus elveszti szeretett királynőjét és bérgyilkosként ténykedik tovább. Horus arra utasítja, hogy védje meg szövetségesét, Ramusan királyt. Miután sikeresen teljesíti a küldetést és leszámol az orvgyilkosokkal megígéri Ramusan lányának, hogy elveszi, ám hogy ez teljesüljön meg kell szereznie az Eye of the Gods medált, ami emberfeletti erővel ajándékozza meg viselőjét. Azonban ahhoz, hogy a medált begyűjtése,  ki kell szabadítania egy hercegnőt, akit Talus tart fogva. A küldetés során olyan nehézségekkel néz szembe, amivel eddig még soha nem találkozott, minden erejére és ügyességére szükség van, hogy túlélje a megpróbáltatásokat.

Címkék: trailer sequel fantasyelőzetes skorpiókirály

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr1003301594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dean6 2011.10.13. 22:44:50

Elég gagyinak tűnik. Nekem már a 2.rész is kimaradt,de valszeg ez is ki fog.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.10.14. 10:45:24

A Skorpiókirály egy nézhető kaland-fantasy volt, egy-két érdekes momentummal. Pl. mikor kiveszi a hátából a nylívesszőt és azzal lövi le az ellenfelet. Még mindig nem tudtam eldönteni, hogy ez a jelenet nagyon cool-e vagy marhaság:D A második részt asszem végigszenvedtem, de marha nagy nulla volt.

mr.roper 2011.10.14. 11:54:56

@koimbra: az Cool volt!XD eléggé kedvelem az eredetit, kellemes meglepetés volt, a poénok úgy általában működtek, a kaland-koreográfia is rendben volt...a második rész, straight to dvd...ez mindent elárul.:-))

sjbee 2011.10.14. 17:27:13

Az 1. rész elmegy a másodiknak meg nem adtam esélyt. Ennek sem fogok :)
süti beállítások módosítása