Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Folytatás vagy remake lesz az Attack the Blockból?

2011.10.15. 13:11 koimbra 2 komment

Szép fesztiválsikert hozott az Attack the Block, amelyben London egyik veszélyes negyedét űrlények lepik el és csak egy csapatnyi gengszterpalánta áll az útjukba. A kritikák döntő többsége kedvelte Joe Cornish filmjét, a RottenTomatoes-on 89 %-os az átlaga. Cornisht az IFC-n faggatták, hogy mi lesz a következő filmje, illetve hogy folytatódik-e az Attack the Block.

"Megkerestek már minket a folytatás és egy egy remake ötletével, ezen kívül szó esett mindenről a tévésorozattól kezdve a spin-offig bezárólag. De még túl korai lenne erről beszélni. Egyelőre nincs kizárva semmi, ám most még túl korai és én inkább valami teljesen másféle filmet szeretnék csinálni, már ha egyáltalán lesz lehetőségem arra, hogy más filmet rendezhessek. " - mondta Cornish, majd hozzátette, hogy John Boyega, az Attack the Block egyik szereplője máris előállt egy ötlettel a folytatáshoz. Boyega egy sokkal nagyobb invázióban gondolkodik, az első részben csak egy kisebb invázió volt, de most jöhetne még egy hullám sokkal nagyobb lényekkel. Szerinte a "főhős" utcagyerekek seregét vezethetné, átkelnének a Temzén.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr783304866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sjbee 2011.10.15. 22:50:20

Szerinte a "főhős" utcagyerekek seregét vezethetné, átkelnének a Temzén.

Ekkora f.szságot, már bocs. Az Attack the Block nem rossz film, de a sztem nem kellene elrontani mindenféle újragondolással. Persze a pénz diktál mindig...

L'Angelus 2011.10.17. 17:32:50

Pénz vagy tricikli?!
Pénz vagy tricikli?!
Pénz vagy tricikli?!
Re- vagy folytatás?!
(BlubBlubBlubBlubBlubBlubBlub...!)

Ne az ajkaikat birizgálják, miközben rázzák acsörgőt!! Ne a megszokott gügyeségekkel legyen el maguknak! Találjanak ki új ötleteket!"
süti beállítások módosítása