Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Vázlatok a Hotel Transylvania animációs filmhez

2011.11.01. 12:54 koimbra 3 komment

A Sony Animation berkein belül készülget a Hotel Transylvania, a stúdió animációs részlegétől eleddig olyan műveket kaptunk, mint a Vigyázz, kész szörf (Surf's Up) vagy a Nagy vadon (Open Season).

Genndy Tartakovsky megannyi tévés alkotás után végre a mozis produkciót készíthet. A jóembernek köszönhetjük a Dexter laboratóriumát, a Szamuráj Jack-et és a Klónok háborúját.

Adam Sandler kölcsönzi a hangját Drakulának, nem nagy meglepetés, hogy Kevin James és David Spade is megszólaltat egy-egy karaktert. A címbéli hotelt Drakula nyitja meg, ahol a többi híres szörny és lény ki tudja pihenni magát, ahol távol lehetnek az emberektől. A Sötétség hercegének ezen kívül van egy fia is, nagyon vigyáz rá, még véletlenül sem akarja, hogy kitegye a lábát a környékről. De aztán betoppan egy ember a hotelbe...

 

Címkék: miújság concept art hotel transylvania

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr1003344686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

countrypecos 2011.11.01. 13:41:19

Érdekesnek hangzik. :) Adam Sandler általában nem lő mellé.

Sanosuke 2011.11.01. 16:26:07

@countrypecos: dehogynem, van jópár okádék filmje.

countrypecos 2011.11.01. 18:05:29

@Sanosuke: XD Akkor úgy mondom, hogy amiket én megnéztem... :)
süti beállítások módosítása