Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Van rendezője a Rendőrakadémia remake-nek

2012.01.10. 10:34 koimbra 5 komment

Négy éve jelentették be, hogy megcsinálják a Rendőrakadémia nyolcadik részét, majd olykor-olykor ismét szóba hozták, hogy senki ne felejtse el. Azonban már nem folytatásban, hanem remake-ben gondolkodnak, a New Line nemrég megtalálta a szerintük megfelelő rendezőt a film élére. Scott Zabielski dirigálhatja a produkciót. Az úriember eleddig csak a Tosh.0 sorozat körül munkálkodhatott, bár hozzáteszem, hogy több, mint 50 részt rendezett.

Zabielski bizonyára bele tud vinni néhány poént vagy humoros szituációt a történésekbe, ugyanis ő is járt akadémiára, majd West Hollywoodban szolgált tartalékos tisztként. Jelenleg keresik a megfelelő főszereplőket.

1984-ben indult útnak a franchise, egy csapatnyi zöldfülű balfékből próbáltak rendőrt faragni, volt itt hatalmas termetű fickó, fegyvermániákus, hangutánzó. Ugyan nagy nehezen sikerült "letenni a vizsgát", de a további részekben is ugyanolyan intenzitással vetették magukat a bűnözők után és próbálták kicselezni Harris hadnagyot és segédjét, Proctort.

Címkék: remake miújság rendőrakadémia

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr923533525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A nép fia 2012.01.10. 10:45:33

Az első két rész a legjobb, utána már.... pff....

Ki tudja, talán tudnak még életet lehelni ebbe a sorozatba! :-)

Lord Picard 87 2012.01.10. 15:42:41

Nem bánom, hogy lesz új rész, de remélhetőleg tényleg nem remake lesz. Játszódhat ugyanott, de más karakterekkel, az alap történet is maradhat (bár biztos, hogy "feldobják" pár altáji poénnal), de Harris-t, Mahone-t hagyják meg nekünk úgy, ahogy voltak.

Sanosuke 2012.01.10. 20:48:16

esélyesek benne : adam sandler, jason biggs, seth rogen, steve martin, jonah hill pl.
süti beállítások módosítása