Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Smith és Crowe lesznek a Winter's Tale szereplői

2012.02.01. 20:22 koimbra Szólj hozzá!

Akiva Goldsman, az Egy csodálatos elme (A Beautiful Mind) és a Legenda vagyok (I Am Legend) írója egy ideje próbálja tető alá hozni Mark Helprin 1983-as regényének, a Winter's Tale-nek a filmadaptációját. De hiába álldogált a rendezői poszton eddig valahogy nem lendült be a produkció szekere. Ám úgy tűnik, hogy Will Smith és Russell Crowe ad egy nagyobb lökést a tervezet.  Crowe játszhatja Pearly Soames gengszterfőnököt, Smith pedig egy bírót alakíthat.

A regény tartalma (moly.hu): Egy férfi titokzatos üldözők elől menekül a hajdani New York utcáin és titokzatos segítőtársra lel egy repülő ló személyében. A továbbiakban aztán minden kiderül: a férfi, Peter Lake derék, szimpatikus betörő, a titokzatos üldözők a konkurens banda tagjai. Ezzel kezdetét veszi a kalandsorozat, mely attól lesz érdekes, hogy a mesebeli elem bekerül a történetbe. Ahol repülő lovak vannak, ahol ki lehet esni az idősíkból, majd ugyanolyan könnyedén belepottyantani egy másikba, ott nincs helye a szorongásnak. A szerző találékonyságára vall, hogy hőse nem egyértelműen jó, hiszen bűnöző, de ezt az erkölcsi foltot profi módon fordítja regénye javára

 

Címkék: miújság könyvből film winters tale

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr874045263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása