Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

John Hawkes és Mos Def lesz a Jackie Brown prequel főszereplője

2012.02.02. 11:52 koimbra 3 komment

Úgy két évvel ezelőtt lőtték fel a hírt, miszerint megfilmesítik Elmore Leonard könyvét, a The Switch-et, amely a Rum Punch regény előzménye. Quentin Tarantino a 90-es évek végén készíthette el a Rum Punch filmváltozatát és ezt követően nem is nagyon volt szó arról, hogy leforgatná az előzményt.

Dan Schechter állt rá az ügyre, az ő tollából származik a forgatókönyv és a kamera mögé is beállt. Tarantino nem vesz részt a munkálatokban, legalábbis eddig nem mutatott érdeklődést a tervezet iránt. A Jackie Brownban  Robert De Niro és Samuel L Jackson játszott két főszereplő, az általuk alakított karakterek fiatalabb énjét láthatjuk a filmben. De Niro és Jackson megfiatalítása igen költséges mulatság lenne, inkább más színészeket szerződtettek le. Utóbbi fiatalabb énjét Mos Def, előbbiét John Hawkes kelti életre.

"A történet elején Ordell Robbie és Louis Gara  autólopásért csücsülnek a börtönben, amikor kiszabadulnak megbeszélik, hogy egy nagyobb horderejű ügybe vágnak, elrabolják egy tehetős fejlesztőmérnök feleségét és váltságdíjat követelnek érte. Csakhogy a férj nem fizet, nem szeretné visszakapni az asszonyt, így jön a B terv, ugyanis a nő teljesen felháborodik ura elhatározásán és a két gonosztevő segítségével bosszút áll."

Címkék: miújság prequel the switch

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr954050566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.02.02. 13:36:31

nem is rossz az elképzelés, és a főszereplők is tetszenek.
mondjuk tarantinó nélkül...

hát...

Atkakukac1989 2012.02.02. 16:28:27

Ha Tatantino legalább producerkedne körülötte, akkor már megérné az egész. Bizalomra adna okot.
süti beállítások módosítása