Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Farkasok szövetsége rendezője élőszereplős Szépség és a Szörnyeteg filmet készít

2012.02.10. 13:10 koimbra 2 komment

Christoph Gans nagyon ritkán hallat magáról, neki köszönhetjük a Könnyező harcost (Crying Freeman), majd 6 évre rá a Farkasok szövetségével (Le pacte des loups) rukkolt elő, pár évre rá a Silent Hill produkcióval érkezett a mozikba. Úgy volt, hogy ő készítheti el a Fantomas filmet, ami szép csendben eltűnt a süllyesztőben.

Gans ismét beülhet a kamera mögé, a Szépség és Szörnyeteg (Beauty and the Beast) alkotást vezényelheti le. Az élőszereplős alkotásban Vincent Cassel (aki a Fantomasban játszhatott volna) és Lea Seydoux állhat a középpontban.

Gans azt ígérte, hogy szabadjára engedi fantáziáját és remélhetőleg meg is engedik neki, hogy meg tudja valósítani elképzeléseit. Ezen felül olyan képi világ megteremtésén fáradozik, amelyet máshol ilyen kiváló minőségben még nem láthatott senki. A forgatás októberben veszi kezdetét.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr884090036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2012.02.11. 12:10:42

A Silent Hill képi világa és látványa jó volt, úgyhogy bízok a rendezőben.

Coolet 2012.02.12. 17:58:18

A farkasok szövetsége pedig igazi mestermunka. Kár, hogy kevés munka jön ki a kezei alól... Vincent Cassellel pedig máris félsiker sztem a film. Esetleg Mark Dacascos is feltünik majd a filmben? :-)
süti beállítások módosítása