Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Carano újabb akciófilmje

2012.02.14. 19:13 koimbra 1 komment

Gina Caranora, az egyik MMA harcos "amazonlányra" Steven Soderbergh figyelt fel egy estén, miközben kapcsolgatott a csatornák között. Később megkereste a Haywire forgatókönyvével és a kemény hölgy eljátszhatta élete első főszerepét egy mozifilmben. Annak ellenére, hogy a produkció gyengén teljesített a kasszáknál Carano nem kedvetlenedett el.

Leszerződött egy újabb alkotásra, az In the Blood akció-thrillerben vakációzó férjét elrabolják, neje a sarokba vágja a fakanalat és megpróbálja kiszabadítani urát.

A forgatókönyvet Bennett Yellin és James Robert Johnston írta, nevükhöz a DVD-re száműzött Kéjutazás 2. - Holtsáv (Joy Ride 2: Dead Ahead) fűződik. A rendezői poszton John Stockwell, a Végzetes kitérő (Turisas) fog tevékenykedni.

Címkék: miújság akcióhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr604105218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

L'Angelus 2012.02.15. 07:53:57

Hát reméljük, sikere lrsz.
süti beállítások módosítása