Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Streep és Roberts az Augusztus Oklahomában filmverziójában

2012.02.16. 16:21 koimbra Szólj hozzá!

Weinsteinék úgy gondolták, hogy itt az idő arra, hogy megfilmesítsék az Augusztus Oklahomában színdarabot, Tracy Letts alkotása Pulitzer és Tony-díjat is nyert. Meryl Streep és Julia Roberts szerződött le a produkcióra, amelyet John Wells, a Company Men rendezője fog elkészíteni.

  Augusztus Oklahomában izgalmas krimi, frenetikus vígjáték, megrendítő családi dráma és igazi amerikai mese egy árva indiánról, egy alkoholista apáról és egy gyógyszerfüggő anyáról, akik megpróbálnak rendet tenni maguk körül. De egy olyan családban, melyben csupa léhűtő férfi, boldogtalan asszony, hűtlen férj és lázadó nő él - ez csaknem lehetetlen vállalkozás. Nem is beszélve arról, hogy a legjobb háznál is lehetnek olyan sérelmek, elfojtott vágyak és veszélyes titkok, amelyek egy alapos nagytakarítás során egyszer csak előkerülnek a régi kacatok közül, az üres gyógyszeres dobozokkal és sörösüvegekkel együtt. - írja a vigszinhaz.hu.

Roberts úgy nyilatkozott, hogy Streep alakítása a Vasladyben egyszerűen lenyűgözte őt és izgatottan várja, hogy együtt játszhasson vele és büszkeséggel tölti el, hogy Streep oldalán tűnhet fel.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr24119655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása