Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Muppets folytatás Segel nélkül

2012.03.01. 21:37 koimbra Szólj hozzá!

A 90-es évek végén úgy látszott, hogy Muppeték befejezték mozis pályafutásokat, a gyenge bevétel és a sok negatív kritika után jó időre lehúzták a rolót. Azonban 2008-ban Jason Segel és Nicholas Stoller úgy érezte, hogy ráférne a bábokra egy újabb produkció, ahol bizonyíthatnak. Ötleteiket prezentálták a Disney fejeseinek, ahol rövid gondolkodás után rábólintottak a filmre. Milyen jól tették, a film teljes mértékben szórakoztató volt és a kasszáknál is megállta a helyét. E miatt a horizonton felbukkant a folytatás.

James Bobin és Stoller hozzáláttak a forgatókönyvhöz, ám Segel ebbe nem tud besegíteni. A színész mostanában el van havazva, sok idejét elveszi az Így jártam anyátokkal sorozat, ha meg éppen nem a szériával van elfoglalva, akkor a Five Year Engagement és a This is 40 vígjátékot reklámozza. Kár. De még mindig van esély arra, hogy a Muppets folytatásban játsszon, a kérdés csupán az, hogy Segel tud-e helyet szorítani táncrendjében.


Címkék: miújság sequel muppets

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr74282829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása