Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

For Greater Glory előzetes

2012.03.19. 21:39 koimbra Szólj hozzá!

Korábban Cristero néven futott a For Greater Glory, amely Dean Wright effektmester első rendezése. A produkcióról úgy egy éve hallhattunk, azóta csend honolt a film környékén, talán el is feledkezett mindenki az Andy Garcia, Oscar Isaac, Bruce Greenwood és Eva Longoria főszereplésével készült drámáról. Azonban Amerikában június elején bemutatják, így ismét napvilágot látott egy előzetes.

Wright filmje igaz történetet mesél el, a Mexikókban lezajlott Cristero felkelést mutatja be. A történet a 3 éves Cristero összetűzésre koncentrál, a kormány úgy döntött, hogy betiltja a vallásos megmozdulásokat, megszünteti az egyházi iskolákat és az egyházi javakat államosítják. Ám a katolikusoknak ez nem tetszett, a nép pedig velük volt.

Címkék: trailer igaz történet drámaelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr884326953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása